Voor de 2017 editie van de run pakten we wat groter uit. We ontwierpen het artwork, en vertaalden dat naar verschillende uitingen.

Kidsrun 2017

Ieder jaar organiseert directeur Maik een echte Time for Heroes Kidsrun. Op 10 juni 2017 holde er weer een grote groep kinderen voor Maik!

Tijdens de TFH Kidsrun, krijgen kinderen tot 12 jaar de kans rondjes te rennen op een 100 meter lang parcours, om zo geld in te zamelen voor de strijd tegen Duchenne Spierdystrofie. Het ingezamelde bedrag wordt namens de stichting Time for Heroes, aangeboden aan het Duchenne Parents Project en komt o.a. ten goede aan onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van geneesmiddelen tegen deze ernstige, erfelijke spierziekte. Voor de kidsrun van 2016 maakten wij al een illustratie van het parcours, welke gebruikt werd voor online promotie.

Voor de 2017 editie van de run pakten we wat groter uit. Voor dit jaar ontwierpen we het artwork, en vertaalden dat naar verschillende uitingen, waaronder flyers, een Facebook header, sponsorbanners, vaantjes, t-shirts en waardecheques.

Resultaat

Projectdetails

Opdrachtgever:
Time For Heroes
Datum:
Juni 2017

Illustratie & vormgeving:
Eline de Boer

Bekijk dit project op Behance

Project details

Opdrachtgever:
Time For Heroes
Datum:
Juni 2017
Illustratie & vormgeving:
Eline de Boer

Bekijk dit project op Behance